SEO Konsulent

Kom til tops på Google - så kunderne finder dig og dine ydelser

Du vil gerne findes på Google?

Du er garanteret skide dygtig til det, du gør, og du ved en masse om dit fag ?

MEN ... Det hjælper ikke noget at være super-nørd i dit felt, hvis ikke du også tjener penge.

En af de nemmeste metoder til at skaffe kunder er ved at være synlig på Google, når potentielle kunder søger efter dine ydelser, eller det du kan.

 

Organisk SEO,  altså søgemaskineoptimering, er den måske bedste investering for din forretning på sigt

SEO har ultra mange fordele. Udover at dine kunder selvfølgelig kan finde dig og dine ydelser, er fordelene at:

  • Det koster dig intet, at folk klikker på din hjemmeside. Du får altså GRATIS trafik til din hjemmeside
  • Du kan opbygge autoritet i din branche ved at være synlig på flere søgeord
  • SEO giver brugervenlighed - Hvis Googles robotter kan navigere rundt på dit site, så kan rigtige mennesker også

 

Det kan dog være tidskrævende og svært at vide hvor man skal starte

Få hjælp fra en SEO konsulent

Teknisk optimering - Onsite SEO - Offsite SEO

At komme frem i toppen af Googles organiske resultater handler ikke bare om at skrive de rigtige ord eller bygge et par links.

Nej, den består grundlæggende af disse 3 elementer:

1. Teknisk optimering:

Din hjemmeside skal være korrekt teknisk sat op, for at det den skal have en chance i søgemaskinerne. Du tænker måske "Jamen, det har min webmand da klaret?" Men det er ikke sikkert. Et webbureau er typisk dygtige til at få din hjemmeside til at se godt ud, men derfor kan der godt mangle et par super vigtige tekniske elementer. Derfor starter jeg typisk med at gennemgå de vigtigste tekniske elementer, for at din hjemmeside har en chance for at blive synlig på Google.

2. Onsite optimering

Alt det du skriver, og det der foregår på selve siden, er det man kalder 'Onsite optimering'. Du skal selvfølgelig have en god og gennemarbejdet tekst, gerne billeder og måske også videoer. Derudover skal der være en god struktur, så siderne linker til hinanden. Alt dette laver jeg analyser på, og enten laver du selv ændringerne, eller også giver du mig "nøglerne" til din hjemmeside, og jeg sørger for at det hele spiller.

3. Offsite:

Offsite optimering eller linkbuilding er en kategori for sig selv og et super vigtigt element, for at din hjemmeside kommer frem. Jeg giver dig mulige idéer til links, der er relevante for din hjemmeside eller webshop, så Google ved, du eksisterer.

Sådan her foregår et SEO samarbejde for dig og din virksomhed

Jeg lærer dig og din forretning at kende, får et indblik i hvem din målgruppe er og hvem du henvender dig til - så jeg bedre kan få annoncerne på sporet.

Jeg laver en søgeordsanalyse ud fra dine observationer og dine ydelser og finder ud af, hvilke ord vi skal gå efter

Jeg analyserer din hjemmeside og finder ud af, hvad der kan optimeres, og hvad der skal fokuseres på

Der justeres til og rapporteres til dig hver måned om, hvordan dine SEO resultater performer, og hvad du evt. skal fokusere på fremover.

 

 

Du kan få hjælp til et enkelt projekt eller få en løbende aftale, så du bare kan læne dig tilbage og lad mig om at styre dine SEO aktiviteter - Så du får mere tid til at passe din forretning.

Så du kan nå mere i din forretning - eller få mere tid i hverdagen

Hør fra andre jeg har hjulpet

SEO fremgang på Thorø - Lavet af SEO konsulent Mariannes side

"At gøre sig i SEO var nyt for os, så vi var i tvivl om, det var investeringen værd. Mariannes arbejde viste sig dog med det samme at bære frugt både på vores rankings og ikke mindst på vores ROI. Stor anbefaling herfra!"

Kunne det her godt være dig?

Du ved, at SEO er super vigtigt og en effektiv strategi for at skaffe kunder

Du ved, at SEO tager tid og ikke bare er noget, der kan fikses på en time

Du er klar til at videreudvikle din hjemmeside, så den er brugervenlig, og så søgemaskinerne forstår den

Overvej hvor mange flere kunder du kan få, hvis de rent faktisk kan finde dig, når de søger !

Hvem er din SEO konsulent?

HEJ - Mit navn er Marianne. Et af mine første marketingsprojekter, dengang jeg startede min første virksomhed op som 25-årig, var at finde ud af, hvordan man bliver fundet på Google uden at skulle betale dyre klikpriser eller andre annoncerkroner.

Siden har jeg været ansat som Google Search Specialist på bureau.

Nu arbejder jeg som freelance SEO og Google Ads konsulent.

Som freelancer kan jeg hurtigt tage dine opgaver op, og det hele skal ikke igennem flere led for at blive godkendt, som det typisk skal på et bureau - Når du har godkendt eventuelle SEO ændringer, er de klar til at blive sat i værk.

SEO konsulent

Hvad koster det så?

Godt spørgsmål - og jeg ville super gerne bare klaske et prisskilt op - Men det kommer jo an på, hvor meget du skal ha' lavet ?

Skal du bare ha' lavet en analyse og så klarer du selv implementeringen, eller vil du overlade alt arbejdet til mig?

Begge dele kan være lige gode; det handler om dine tekniske færdigheder og din tid.

 

Jeg tager 700 ,- (ex moms) i timen. For koncentreret produktivt arbejde.

 

Dvs. modsat hvis du havde en ansat, så skulle du også betale den medarbejder pension, frokostpause - for ikke at tale om alle de omkostninger til diverse SEO tools jeg bruger.

 

Eller hvis du skulle ud og hyre et bureau, der bor på en dyr adresse midt inde i hovedstaden.

 

Og bare rolig, vi aftaler selvfølgelig en fast pris INDEN jeg går i gang med arbejdet - og du betaler kun, når du har projekter der skal laves.

Har du spørgsmål?

Generelle spørgsmål om SEO

 

Hvor lang tid tager SEO?

Overordnet er det en mere langsigtet strategi end eksempelvis at lave Google Ads annoncer.

MEN når det er sagt, kan du stadig få relativt hurtige resultater, alt efter hvordan din nuværende hjemmeside ser ud.

Jeg har set eksempler, hvor en side gik fra en 70. plads til en plads i top-10 på bare et par dage ved at lave en god intern struktur på sitet og ved at lave gode og informerende landingsider fyldt med værdi og indhold.

Men jo mere konkurrence præget en branche du befinder dig i, jo længere tid kommer det til at tage.

SEO Konsulent vs. SEO Bureau?

Der er fordele og ulemper ved både SEO-bureauer og SEO konsulenter. Typisk vil du kunne få mange forskellige kompetencer, hvis du vælger et bureau. Til gengæld ved du ikke, hvem i bureauet der kommer til at arbejde på din hjemmeside - er det en helt ny eller en, der har arbejdet med SEO i flere år?

Derudover har de fleste bureauer højere omkostninger, og du kommer derfor til at skulle betale en timepris på 1000-1200 kr.

SEO konsulenter (med udgangspunkt i mig) har typisk ikke de store udgifter til fx husleje, og kan derfor tilbyde en noget mere attraktiv pris. Typisk omkring 5-800 kr.

Kan man lave SEO selv?

Ja, det kan du sagtens. Måske du "bare" har behov for guidning omkring, hvad du skal ændre og implementere på din hjemmeside, for at den opnår højere placeringer.

Hvis du ønsker denne ordning i samarbejde med mig som din SEO konsulent, vil jeg lave analysearbejdet for dig og du vil selv stå for at implementere det.

Virker SEO for mig?

Uden at tøve tør jeg godt sige, at SEO og søgemaskineoptimering virker for alle typer virksomheder. Men måske skal du tænke længere tilbage i købsrejsen end blot, hvad du kalder ydelser. Det er f.eks. ikke sikkert, at dine potentielle kunder ved, at de har behov dine profesionelle ydelser endnu. Men hvis du eksempelvis har en masse indhold på din hjemmeside om folks problemer, som helt sikkert bliver googlet, kan du få kunderne til at indse at der er en løsning på deres problem, og at DU har en løsning.